NIMI TV sjell trion fantastike me ofertën e radhës për diasporë!

NIMI TV sjell trion fantastike me ofertën e radhës për diasporë!

Ekonomia January 19, 2022 - 22:29
Nga 130.56 euro në 99.99 euro për 12 muaj+1 muaj falas me 30 % zbritje, dhe qasje në tri pajisje në të njëjtën kohë!

Platforma më e madhe e kanaleve tv shqiptare dedikuar Diasporës së Evropës sjell ofertat më fantastike edhe këtë radhë!

Çmimi i volitshëm, larmishmëria e programacionit shqiptar dhe botëror dedikuar të gjitha moshave dhe shërbimi ndaj klientit janë ato të cilat bëjnë Nimi TV – në opsionin më racional për çdo familje në diasporë.

Nimi tv është e vetmja platformë në diasporë e cila gëzon ekskluzivitetin e transmetimit të kontentit nga platformat më të mëdha të Shqipërisë dhe Kosovës, Digitalb, Tring dhe Artmotion.

Cili është kontenti i Nimi TV?

Nimi tv është e vetmja ip tv shqip e cila siguron transmetimin në kualitetin më të lartë të mbi 240 kanale shqip me ekskluzivitetet si Klan Kosova, Alsat M, Dukagjini e Kanal 10, Klan TV, Vizion Plus!

Mbi 40 kanale sportive e 22 liga të sportit në futboll, basketboll dhe sporte të tjera nga kanalet Artsport, Tring Sport dhe SuperSport.

Mbi 40 kanale të filmit me premierat më të reja televizive, kanale të dokumentarëve e serialeve dhe kanale të huaja.

Për të shikuar Nimi TV nuk ju duhet resiver, mënyra e instalimit është fare e thjeshtë!

Instaloni aplikacionin falas për Samsung Smart TV, LG Smart TV, Android TV, Apple TV, Roku TV etj.

Qendra e kujdesit të Nimi TV ofron shërbim ndaj klientit 24 orë në 7 ditë të javës, andaj për të komunikuar më agjentët tanë dhe për tu abonuar në ofertën e re kontaktoni përmes www.nimitv.com apo kontaktoni qendrën e thirrjeve në numrat e telefonit!

Zvicër +41-44-578 -88-99

Gjermani +49-221-59988956

Angli +44-2-03-139-9024

Greqi +30-211-1983848

Itali +39-06-83364687

Australia +61-2-6188-4899

Austri +43-720815633

Norvegji +47-21-95-49-06

Suedi +46-8-535-278-12