Kurti e Rizvanolli vizitojnë Telekomin e Kosovës
Foto:Laura Hasani

Kurti e Rizvanolli vizitojnë Telekomin e Kosovës

Ekonomia January 10, 2022 - 11:26

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti së bashku me ministren e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, kanë vizituar Telekomin e Kosovës.

Në tetor të vitit të kaluar Qeveria kishte ndarë 40 milionë euro për financimet në dy ndërmarrjet publike, “Trepça” dhe Telekomi i Kosovës. /ekonomiaonline.org

Image

 

 

https://www.facebook.com/watch/?v=2034729363361865