Mundësi fantastike: Renovo shtëpinë me Eko kredi dhe fito deri 20% Grant

Mundësi fantastike: Renovo shtëpinë me Eko kredi dhe fito deri 20% Grant

Ekonomia December 31, 2021 - 08:24

Rrisni komoditetin e jetesës dhe ruajeni planetin duke aplikuar për Eko Kredi në Bankën ProCredit.

Gjithashtu, përfitoni deri në 20% kthim të shumës së kredisë, mundësuar nga programi i GEFF për financimin e ekonomisë së gjelbër.

APLIKO KËTU

Disa nga investimet Eko që mund t'i bëni:

ëIzolim i mureve, kulmit dhe dyshemesë
ë Dritare dhe dyer
ëKaldajë me biomasë (pelet)
ëKaldajë me gaz
ë Pompa nxehëse (termike)
ëNdriçim
ëKolektorë diellorë për ujë të nxehtë
ëSistemet fotovoltaike diellore
ëVentilim mekanik i balancuar
ëKaldajë/bojlerë akumulues për ujë të ngrohtë

Më shumë: https://www.procreditbank-direct.com/kosovo/ksv/landing/ekokredi

Për shtëpinë dhe planetin tonë!