Festat e fundvitit ju gjejnë më lirë në Petrol Company

Festat e fundvitit ju gjejnë më lirë në Petrol Company

Ekonomia December 28, 2021 - 11:00

Me rastin e festave të fundvitit Petrol Company del me super ofertë për klientët e saj.

Të gjithë klientët e anëtarësuar me VIP Card gjatë festave të fundvitit mund të kenë zbritje 8 Cent në liter.

Zbritja vlen nga data 25 Dhjetor – 2 Janar 2022.

Për ta përfituar zbritjen duhet të jeni të anëtarësuar me Vip Card përmes aplikacionit mobil të Petrol Company.

Aplikacionin mund ta shkarkoni në dy sistemet operative:

Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D

App Store: https://apple.co/34Bm5w3

Shkarkoni aplikacionin dhe furnizohu në Petrol Company dhe përfito nga kjo zbritje e madhe.