Infektuar: 107497
Shëruar: 104054
Vdekur: 2245
Qysh me hap llogari kursimi në ProCredit pa ardhur në bankë?

Qysh me hap llogari kursimi në ProCredit pa ardhur në bankë?

Ekonomia June 08, 2021 - 09:58

Banka ProCredit ju mundëson klientëve të hapin llogari kursimi online përmes e-Banking dhe të fitoni interes për fondet e kursyera. Pa kosto shtesë, pa ardhur në bankë!

Llogaria e kursimit në bankën ProCredit përveç që sjell normë atraktive të interesit ajo gjithashtu është shumë fleksibile, kjo ju mundëson të bëni transferta drejt llogarisë rrjedhëse kurdo që juve ju duhen paratë dhe të fitoni interes për paratë e kursyera deri në ato momente.

Kurseni kur të doni dhe tërhiqni kur të doni, pa kosto shtesë. Nëse nuk keni ende e-Banking, apliko këtu dhe pajisu menjëherë online për 60 sekonda.

Ndiq videon udhëzuese si të aplikoni për llogari kursimi?

https://www.youtube.com/watch?v=-3v56SSIacA

Bëhu klientë i yni, apliko online për llogari rrjedhëse.

ProCredit Direkt, lehtë për ty!

 

Ky është artikull i sponsorizuar.