Infektuar: 105864
Shëruar: 96322
Vdekur: 2195
Petrol Company me shumë shpërblime dhe zbritje këtë muaj

Petrol Company me shumë shpërblime dhe zbritje këtë muaj

Ekonomia April 15, 2021 - 14:15

Petrol Company me shumë shpërblime dhe zbritje këtë muaj: Iphone 12, Trotineta Elektrik, Vetura Elektrike, Smartphone dhe qindra shpërblime të tjera si dhe Jackpot Banesë në fund të vitit.

Nga data 29 Prill deri më 2 Maj duke luajtur me aplikacion do të shpërblehen qindra klient besnik të Petrol Company për katër ditë rresht.

Petrol Company muaj më parë ka lansuar aplikacionin mobil për klientët e saj. Aplikacioni është mirëpritur për mundësitë që ofron duke treguar në kohë reale të gjitha furnizimet dhe përfitimet që i kanë klientët në Petrol Company. Po ashtu me shkarkimin e aplikacionit mobil klientët automatikisht bëhen me kartelë virtuale VIP CARD pa pasur nevojë të bartin me vete kartelë fizike, ku me anë të saj përfitohet deri në 6.5% zbritje.

Duke luajtur me aplikacion të Petrol Company klientët e Petrol Company do të fitojnë

shumë shpërblime për çdo muaj dhe dhe do të kenë mundësinë për të fituar #JACKPOT -

#BANESË në fund të vitit.

Pjesëmarrja në lojë është shumë e thjeshtë: Shkarko apliakcionin, regjistrohu dhe furnizohu në

Petrol Company, kështu do të bëheni njëri ndër fituesit e shumë shpërblimeve si

1. Iphone 12 - x 1

2. Laptop- x 1

3. Trotineta Elektrik - x2

4. Smartphone - x 1

5. Vetura Elektrike për fëmijë – x 2

6. Tablet - x 1

7. Orë të menqur - x 1

8. Akomodime me mëngjes në Hotel Venus - x 3

9. Voucher 50 Euro Cash - x 1

10. Vouchera 10L Derivate - x 10

11. Pica në Be “Happy Restaurant” - x 20

Shkarko aplikacionin e Petrol Company dhe regjistrohu për tu bërë pjesë e lojës.

Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D

App Store: https://apple.co/34Bm5w3

Për çdo informatë shtesë, ju lutem drejtohuni në numrin pa pagesë 080080089.

Vazhdo luaj për çdo muaj me Petrol Company!