Infektuar: 73048
Shëruar: 61986
Vdekur: 1649
Komuna e Prishtinës përditëson seksionin e aplikimit për legalizimin e ndërtimeve pa leje

Komuna e Prishtinës përditëson seksionin e aplikimit për legalizimin e ndërtimeve pa leje

Ekonomia February 23, 2021 - 14:29

I pari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar se është përditësuar seksioni i aplikimit për legalizimin e ndërtimeve pa leje.

“Kemi kënaqësinë t’i informojmë qytetarët se seksioni i legalizimit në Prishtinaonline.com është përditësuar! Qytetarët do të mund të mësojnë më tepër rreth procedurave të aplikimit për legalizimin e ndërtimeve pa leje dhe t’i shkarkojnë të gjithë formularët e nevojshëm për aplikim!”, deklaron ai.

Vizitoni seksionin e legalizimit në https://bit.ly/LegalizoNdertimin  /Zëri/