Infektuar: 67906
Shëruar: 59174
Vdekur: 1587
Krasniqi inspekton kompanitë e derivateve të naftës

Krasniqi inspekton kompanitë e derivateve të naftës

Ekonomia December 24, 2020 - 10:46

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, së bashku me inspektorët e Inspektoratit të Tregut të MTI-së mëngjesin e së enjtes kanë inspektuar disa kompani të derivateve të naftës.

Kurse Shoqata e Naftëtarëve ka paralajmëruar konferencë të jashtëzakonshme për medie lidhur me disa rregullore të Ministrisë.