Infektuar: 5118
Shëruar: 2370
Vdekur: 108
“Shell” shpërblen klientët me kartelën “ClubSmart”

“Shell” shpërblen klientët me kartelën “ClubSmart”

Ekonomia June 24, 2020 - 13:56

“Shell Kosova” njofton të gjithë klientët se nga tani mund të pajisen me kartelën me të përhapur në botë – “Shell ClubSmart”, ku në çdo mbushje me derivate do të përfitoni shumë zbritje dhe oferta atraktive.

Për t’u bërë anëtar i kartelës “ClubSmart”, është shumë e lehtë - vizitoni pikën më të afërt “Shell” dhe plotësoni formularin për aplikim apo përmes webfaqes zyrtare të “Shell Kosova” (https://www.kosovo.shell.com/) dhe pas aplikimit do të përfitoni zbritjen menjëherë.

Shpërbleje veten me derivatet më kualitative “Shell”.

Ne i vlerësojmë konsumatorët tanë!

 

Ky është artikull i sponzorizuar.