Infektuar: 5118
Shëruar: 2370
Vdekur: 112
Ja cilat biznese kanë të drejtë të punojnë gjatë orës policore

Ja cilat biznese kanë të drejtë të punojnë gjatë orës policore

Ekonomia March 24, 2020 - 17:04

Ministria e Ekonomisë, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike  ka dhënë edhe një sqarim se cilat janë veprimtaritë që mund të ushtrojnë aktivitetin e tyre edhe pas vendimeve të Qeverisë për ndalimin e punës së shumë prej bizneseve si masë parandaluese ndaj pandemisë së koronavirusit.

Nga kjo ministri e kanë publikuar edhe listën e plotë se cilat biznese mund të vazhdojnë punën edhe pas masave të marra në qeveri të Kosovës.

Këto janë veprimtaritë që mund ta vazhdojnë aktivitetin e tyre:

Image

 

Image

 

Image

Image

Image

Image

 

 

Image

Image