Infektuar: 5118
Shëruar: 2370
Vdekur: 112
Qeveria anulon vendimin për themelinin e Zonës Ekonomikë ne Malisheve

Qeveria anulon vendimin për themelinin e Zonës Ekonomikë ne Malisheve

Ekonomia March 24, 2020 - 11:24

Në mbledhjen e saj të fundit, Qeveria e Kosovës ka marr vendim që të anulojë themelimin e Zonës Ekonomike në qytetin e Malishevës. Ky vendim ka ardhur pasi që sipas Qeverisë është në kundërshtim me ligjin, raporton “Zëri.info”.

 “Qeveria e Kosovës ka miratuar vendimin për anulimin e vendimeve të Qeverisë për themelimin e Zonës Ekonomike në Malishevë dhe vendimet për shpronësimin e pronave të paluajtshme që preken nga themelimi i kësaj zone në zonat kadastrale të Banjës, Bellanicës dhe Senikut të Malishevës. Në arsyetimin e vendimit thuhet se këto vendime janë në kundërshtim me Ligjin”, thuhet në njoftimin e Qeverisë./ZËRI