Infektuar: 10988
Shëruar: 6616
Vdekur: 373
Pranvera çel me ofertën më të mirë nga Dacia – për 92 euro në muaj bëhuni me veturë të re

Pranvera çel me ofertën më të mirë nga Dacia – për 92 euro në muaj bëhuni me veturë të re

Ekonomia March 23, 2020 - 18:34

Dacia ka vendosur ta çel pranverën në mënyrën më të mirë të mundshme, duke sjell për ju modelet e preferuara me çmimet më të volitshme.

Tri modelet e Dacia – Sandero Stepway, Sandero dhe Duster – vijnë me çmimet më të lira duke filluar prej 92 euro në muaj.

Dacia Sandero i ri vjen me një çmim prej 92 eurove në muaj për një periudhë prej 7 viteve. Sandero ofron efikasitet, komoditet, siguri dhe çmim super të arsyeshëm. Përndryshe, Sandero veçse njihet në tregun tonë sepse është vetura më e shitur në Kosovë për dy vite radhazi.

Image

Dacia Duster është gjithashtu një ndër SUV-at më të shitur në Kosovë dhe me ofertën çel pranvera vjen me një çmim prej 137 eurove në muaj. Ose thënë më thjesht, vjen me çmimin e një pice në ditë (4.5 euro në ditë).

Image

Veç këtyre, edhe Sandero Stepway, i cili gjithashtu njihet për komfortin dhe shpenzimet e ulëta, vjen me një çmim prej 108 eurove në muaj!

Image

Por, PËRVEÇ ÇMIMIT TË MIRË, Dacia e çel pranverën në mënyrën më të mirë të mundshme duke ia bashkëngjitur ofertës edhe këto benefite:

• 5 vite garancion
• 1 vit sigurim kasko FALAS
• 1 servis FALAS
• Aprovim i kredisë për 20 MINUTA!

Të gjitha këto vetura i gjeni tek distributori i autorizuar “Auto Mita”.