Mundësi punësimi për stjuardesë/stjuard

Mundësi punësimi për stjuardesë/stjuard

Ekonomia January 17, 2020 - 21:56
A doni ta sfidoni veten? Ne mezi presim t'ju takojmë!

Për aviokompaninë tonë partnere jemi në kërkim për punësimin e disa stjuardesave/stjuardëve.

A doni ta sfidoni veten? Ne mezi presim t'ju takojmë!
 
Ne ju ofrojmë:

 • Kontratë me orar të plotë pune;
 • Trajnim profesional 6-javësh;
 • Uniformë të punës.

Kualifikimet dhe kërkesat:

 • Të jetë i përpiktë në punë;
 • Të jetë i përkushtuar dhe fleksibil;
 • Të ketë paraqitje të duhur (e/i mirëmbajtur);
 • Bashkëpunues në ekip, sjellje të shkëlqyera dhe e/i shoqërueshëm;
 • Gjatësia minimale: 1.60m;
 • Mosha minimale: 18 vjeç;
 • Të zotërojë rrjedhshëm gjuhën angleze në shkrim e në lexim, njohuritë për gjuhën gjermane janë të pëlqyeshme;
 • Së paku të ketë dëftesën e shkollës së mesme;
 • Të ketë pasaportë të vlefshme;
 • Aftësia e të parit +/- 5 dioptri;
 • Gjendje shëndetësore të mirë;
 • Të dijë të notojë.                                                                                                                                                                        

Procedura e aplikimit:

 • Ju lutemi, të aplikoni vetëm online! Dërgoni rezymenë ose CV tuaj në:
  [email protected] deri më datën 31.01.2020.
 • Do të përzgjidhen vetëm kandidatët, të cilët i plotësojnë kërkesat e lartcekura.
 • Nëse aplikacioni juaj i plotëson kërkesat e lartcekura, ne do t'ju ftojmë për intervistë.
 • Intervista do të mbahet në një qendër vlerësimi.

E mirëpresim aplikacion tuaj!

Image