Infektuar: 15472
Shëruar: 13278
Vdekur: 622
Mësimdhënësi, polici, mjeku… këto janë pagat me rritje që do dalin nga dhjetori

Mësimdhënësi, polici, mjeku… këto janë pagat me rritje që do dalin nga dhjetori

Ekonomia November 02, 2019 - 09:06
Detajet

Të gjithë ata që punojnë në sektorin publik në Kosovë do të kenë ndryshime në pagat e tyre të dhjetorit. Shumica prej tyre do t’i marrin me rritje.

Pagat e renditura në këtë infografikë janë pagat bazë dhe nuk përfshijnë kompensimet shtesë si puna jashtë orarit ose rrezikshmëria.

Me Ligjin e ri, Presidenti do të paguhet 2 mijë e 390 euro, ndërsa kryeministri 2 mijë e 151 euro. Shikoni listën e plotë:

Image