Infektuar: 5118
Shëruar: 2370
Vdekur: 108
Çajrat filter të

Çajrat filter të "Emona Brand" tani me dizajn të ri!

Ekonomia October 21, 2019 - 13:55
Detajet

Tani çajrat filtër të "Emona Brand" me llojllojshmërinë dhe shijet e mrekullueshme do t'i gjeni në të gjitha pikat e shitjes me dizajnin e ri të paketimeve!

Shijet dhe kualitetin që përmbajnë këto lloje të veçanta të çajit tashmë veç janë dëshmuar brenda tregut te Kosovës dhe jashtë saj, posaçërisht çaji i kategorisë Fruta Mali dhe Kamomil për të cilët edhe kemi fituar çmimet "BEST BUY" si produkti më i shitur në kategorinë e Çajit Filter.

Emona Brand gjithmonë ka dhënë kualitetin dhe cilësinë më të mire për konsumatoret e saj dhe kjo traditë do të vazhdojë për shkak se ju e meritoni më të mirën dhe më e mira ne vend e ka vetëm një emër: Emona.

Image

Ky është artikull i sponzorizuar.