Infektuar: 10247
Shëruar: 5944
Vdekur: 327
Sot mbahet panairi i karrierës për punësimin e personave me aftësi të kufizuar

Sot mbahet panairi i karrierës për punësimin e personave me aftësi të kufizuar

Ekonomia October 15, 2019 - 08:29
Detajet

Në kuadër të fushatës ndërgjegjësuese për punësimin e personave me aftësi të kufizuar sot në Prishtinë mbahet Panairi i karrierës: takimi i punëdhënësve me punëkërkuesit”.

Ngjarja ka në fokus takimin e punëdhënësve me punëkërkuesit ku prezent do të jenë autoritetet përkrahëse, grupet e interesit, personeli i organizatorëve, dhe anëtarët.

Gjatë këtij organizimi do të bëhen prezantime lidhur me fushatën si dhe aktivitete të tjera joformale.

Aktiviteti organizohet nga shoqata Down Syndrome Kosova në bashkëpunim me Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH në emër të Qeverisë Gjermane.