Infektuar: 10247
Shëruar: 5944
Vdekur: 327
'Google Maps' tani i shfaq linjat dhe oraret e autobusëve në Prishtinë

'Google Maps' tani i shfaq linjat dhe oraret e autobusëve në Prishtinë

Ekonomia September 18, 2019 - 19:57
Detajet

Aplikacioni popullor i hartave, “Maps”, i gjigantit teknologjik “Google”, ka filluar të shfaqë linjat e autobusëve në Prishtinë.

Përbri orareve të një destinacioni të caktuar përbrenda Prishtinës, në aplikacion tregohen edhe çmimet, së bashku me numrin e autobusit urban.

Po ashtu, precizohet edhe ora e saktë se kur autobusi lë stacionin për të shkuar në vendndodhjen e caktuar.

Shërbimi funksionon si në telefon mobil, ashtu edhe në kompjuter.

Image