Artmotion certifikohet me standardin ndërkombëtar të menaxhimit të cilësisë

Artmotion certifikohet me standardin ndërkombëtar të menaxhimit të cilësisë

Ekonomia shtator 16, 2019 - 13:32
detajet

Artmotion si ofruesi më i madh i shërbimit të internetit dhe televizionit kabllor certifikohet me standardin ndërkombëtar të menaxhimit të cilësisë sipas parimeve të ISO 9001:2015 dhe standardit ndërkombëtar të menaxhimit të sigurisë së informacionit ISO 27001:2013 nga shtëpia certifikuese Gjermane TUV Rheinland GmbH. 

Me këtë, Artmotion bëhet kompania e vetme private në fushën e shërbimeve të internetit dhe televizionit kabllor që certifikohet nga standardet më të larta të industrisë së telekomunikacionit. 

Menaxhmenti i Artmotion theksoi se kjo arritje ka ardhur si rezultat i përpjekjeve proaktive nga stafi për përmirësimin e vazhdueshëm organizativ si dhe zotimin e menaxhmentit në aplikimin e standardeve ndërkombëtare.

Ky është artikull i sponzorizuar.