Në këto vende nuk do të ketë rrymë nesër dhe pasnesër

Në këto vende nuk do të ketë rrymë nesër dhe pasnesër

Ekonomia September 10, 2019 - 17:02
detajet

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës në dy ditët e ardhshme.

KEDS përmes një njoftimi për media ka njoftuar qytetarët se për shkak të punimeve në rrjet do të ketë ndërprerje të rrymës në dy ditët e ardhshme

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

11.09.2019

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

1.

Në NS 35/10 kV Badovci do të ndërprehet

Dalja 10kV Mramor-Slivovë (Kodi 10014001) prej orës 12:00 Deri në ora 13:30 Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marecit dhe Mareci.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e nje shtylle të rrjetit me tension 10kV dhe promontimi i dy shtyllave të tensionit të lartë.

2.

Në NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Lp 35kV Shajkoci (Koliq-Batllava) (Kodi: 140150) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Pa tension mbesin daljet 10kV:

Dalja 10kV Batllava (Kodi: 14015001)

Dalja 10kV Orllani (Kodi: 14015002)

Dalja 10kV Burgu i Dyzit (Kodi: 14015003)

Vendet: Batllava, Kaqebegu, Gërdovci, Lluga, Orllani, Kalatica, Bllata, Netergovci dhe Burgu i Dyzit.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i izolatorëve mbajtës të 35 kV.

3.

Në NS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hajvalia (Kodi: 10014002) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Hajvalia.

Arsyeja e nderprerjes: Promontimi i një shtylle 10kV.

Gjakovë

1.

Në NS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ponosheci (Kodi: 80080006) prej orës 09:00-11:00

Vendet: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolica.

Arsyeja e ndërprerjes: Për shkaqe sigurie gjatë pastrimit të trafove nga pemët në fshatrat Sherehet dhe Madanaj.

12.09.2019

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Prugovci – Lumi Madh (Kodi: 15019008) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe nga ora 14:00 deri në 17:00.

Vendet: Milloshevë, Brezhnicë (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika- Rekë), Prilluzhë, Raskovë,Bakshi, Mulliri Prugovc, Berishët, Arena restor, Plashnik Prugovc, Vehbi Pllana privat.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e konzollave dhe shtrirja e përçuesit në Stanoc të Ulët, lagjjet Haradinaj dhe Haxhaj.

2.

NS 35/10kV Besia të ndërprehet:

NS 10/04 kV Barileva-Lect (Kodi: 10013012051) prej orës 09:00 deri ne ora 12:00 si dhe prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Vendet: Barilevë- Lecët.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve sipas projektit investiv.

3.

NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovc (Kodi: 14000008) prej orës 09:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Surkishi, Lladofc, Sfeqël, Dumoshi, Shajkovci, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit nepër shtyllat e reja të rrjetit me tension 10kV dhe energjizimi i rrjetit të ri 10kV.

4.

Në NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Sfeqël Visoka (Kodi:14000008050) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Sfeqël.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin investiv- Projektin “Sveqël Visoka”. (Shtrirja e kabllos 0.4kV).

Mitrovicë

1.

NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

NS 10 kV/04 Runik-Kisha (Kodi: 74000005036) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Runik-Kisha;

NS 10 kV/04 Radishevë-1 (Kodi: 74000005037) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Radishevë-1

NS 10 kV/04 Radishevë-2 (Kodi: 74000005051) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Radishevë-2;

NS 10 kV/04 Bajë (Kodi: 74000005039) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Bajë;

NS 10 kV/04 Syrigan (Kodi: 74000005040) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Syrigan.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave.

Gjilan

1.

Në NS 110/35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stublla (Kodi: 61067001) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Stubull, Vërbovc, Gërnçar, Podgorc, Gurëthyesi Misini-Bentakosi i Ri, Gurëthyesi – Mogillët, Fabrika – Ujësjellësi dhe Godeni.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në zbarrat 10kV.