Ofertë Speciale për reklamim gjatë 'Fushatës Zgjedhore' në Gazetën Zëri dhe Radio Prishtina

Ofertë Speciale për reklamim gjatë 'Fushatës Zgjedhore' në Gazetën Zëri dhe Radio Prishtina

Ekonomia September 09, 2019 - 10:12
Lexoni detajet

 

Ofertë Speciale për reklamim gjatë "Fushatës Zgjedhore" në Gazetën Zëri dhe Radio Prishtina.

Kjo ofertë ka për qëllim që t’ua mundësoj subjekteve politike dhe deputetëve të reklamojnë gjatë fushatës zgjedhore 2019.

Për më shumë informata kontaktoni në [email protected], ose në +383 38 249 751 dhe +383 49 780 010