Bëhet ekzekutimi i pensioneve për muajin gusht

Bëhet ekzekutimi i pensioneve për muajin gusht

Ekonomia August 23, 2019 - 15:20
Lexoni detajet

Ministria e Financave ka njoftuar qytetarët e Kosovës të cilët janë pjesë e kategorive pensionale dhe atyre sociale, se sot u janë ndarë këto të holla për muajin gusht.

Nga Ministria e Financave thonë se duke u nisur nga gjendja e mirë në bilancin bankar të Qeverisë është bërë ekzekutimi i pensioneve për muajin gusht për të gjitha kategoritë pensionale si dhe kategoritë tjera sociale.