Ja sa do të bëhen pagat për profesionistët shëndetësore pas rritjes në fund të vitit

Ja sa do të bëhen pagat për profesionistët shëndetësore pas rritjes në fund të vitit

Ekonomia August 16, 2019 - 23:09
Detajet

Stafi profesionist shëndetësor në fund të këtij viti do t’i marrin pagat me rritje.

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismajli ka publikuar një fotografi që tregon rritjet që do të ju bëhen profesionistëve shëndetësor

“Mjekët dhe infermierët nga fundi i këtij viti do t’i marrin pagat me rritje – më të lartat në rajon. Për këtë nuk ka dyshime. Me rritjen e pagave po krijojmë kushte që mjekët dhe infermierët e ri të mos largohen nga vendi.”, ka shkruar ai.

Mjeku specialist në fund të këtij viti do ta marrë pagë 1195 euro, njëlloj edhe mjeku specialistë i mjekësisë familjare.

Për më shumë shikojeni fotografinë

Image