Infektuar: 9869
Shëruar: 5480
Vdekur: 303
Kompania “Eurowings” zbarkon në Kosovë, hapen 300 vende pune
Foto: Laura Hasani

Kompania “Eurowings” zbarkon në Kosovë, hapen 300 vende pune

Ekonomia June 18, 2019 - 18:43
Lexo tjera detaje

Kompania më e madhe në fushën e aviacionit “Eurowings”, e cila është pjesë e një prej kompanive më të mëdha në botë në fushën e aviacionit “Lufthansa Group”, sot zyrtarisht u stacionua në vendin tonë raporton “Zeri.info”.

Përfaqësuesit e "Eurowings", sot mbërritën në Kosovë me ç'rast u mirëpritën nga Pronari i kompanisë së "Euro Kohës", Remzi Ejupi, me të cilin edhe do të bashkëpunojnë.

Bashkëpunimi i kompanisë "Eurowings" dhe "EuroKoha" i zyrtarizuar sot pritet ti sjell 300 vende pune për Kosovën/Zeri