26 vetura me çmime 'befasuese' në këtë qytet të Kosovës: Hyndai 500 euro

26 vetura me çmime 'befasuese' në këtë qytet të Kosovës: Hyndai 500 euro

Ekonomia janar 09, 2019 - 15:44
Lexo detajet!

Komuna e Klinës ka bërë njoftimin publik për shitjen e automjeteve të avarisura, të mbetura nga qytetarët.

Të gjithë të interesuarit juridik apo fizik kanë të drejtë që përmes procedurës së rregullt të bëjnë oferta në këtë ankand publik. Ofertat e veturave janë nga më të ndryshmet. Automjetit “Hyndai” xhip, pa regjistrim e sigurim, fillimisht i është vendosur çmimi prej 500 euro.

Opel Vectra, Fiat Escort, Ford Escort, Opel Kadet, Fiat Picap, të gjitha pa sigurim dhe regjistrim kanë çmimin prej 50 eurove.

Në këtë ankand janë vendosur gjithsej 26 vetura.

Kushtet, kriteret për pjesëmarrje: Subjekt i regjistruar, certifikata e biznesit, certifikata apo personi fizik, leja e identifikimit, numër fiskal- certifikata e numrit fiskal për personat juridik.

Kriteret për shpërblim me kontrate: Çmimi me i larte, automjetet shiten ashtu siç janë, pa ndonjë Obligim shtesë nga A.K. /IndeksonlineImage 

Image