Mazreku riemërohet drejtor i shoqatës së sigurimeve të Kosovës

Mazreku riemërohet drejtor i shoqatës së sigurimeve të Kosovës

Ekonomia dhjetor 06, 2018 - 15:40
Lexo tjera detaje

Sot në Kuvendin e Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës Sami Mazreku është riemëruar në detyrë edhe për një mandat drejtor Ekzekutiv i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës.

 "Falenderoj drejtuesit e kompanive të sigurimeve për besimin e dhënë në udhëheqjen e punës së shoqatës në sfidat e ardhshme. Njëherit, falënderoj familjen dhe miqtë për përkrahjen dhe besimin gjate gjithë kësaj kohe"n ka shkruar Mazreku në profilin e tij në "Facebook".

Sot në Kuvendin e Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës Sami Mazreku është riemëruar në detyrë edhe për një mandat drejtor Ekzekutiv i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës. "Falënderoj drejtuesit e kompanive të sigurimeve për besimin e dhënë në udhëheqjen e punës së shoqatës në sfidat e ardhshme. Njëherit, falënderoj familjen dhe miqtë për përkrahjen dhe besimin gjatë gjithë kësaj kohe", ka shkruar Mazreku në profilin e tij në "Facebook".