Komisionerja e BE-së për ekonomi viziton Kosovën

Komisionerja e BE-së për ekonomi viziton Kosovën

Ekonomia tetor 12, 2018 - 09:26
Lexo lajmet e fundit nga vendi!

Komisionerja e Bashkimit Evropian per Ekonomi dhe Shoqëria Digjitale Mariya Gabriel do ta vizitojë Kosovën.

Ajo do të pritet në takim nga zëvendëskryeministri , Enver Hoxhaj.

Pas takimit do të ketë prononcim për media.