Banka ProCredit me ofertë loçkë për financim të klientëve

Banka ProCredit me ofertë loçkë për financim të klientëve

Ekonomia tetor 09, 2018 - 09:59

Oferta e re nga banka ProCredit i dedikohet klientëve privatë që planifikojnë të blejnë shtëpi/banesë apo patundshmëri dhe ofrohet me normë efektive prej 3.70%. 
Apliko Online KËTU

Oferta vlen deri më 15 janar 2019; vetëm për klientët që aplikojnë për kredi përmes ueb faqes.

Përfitimet tjera për klientët privatë:
Fonde Flex deri në 200% të pagës tuaj me normë efektive prej 9,37%
Kredi Investive me normë efektive vjetore prej 5.55%
Platformë të avancuar të bankimit online – ProCredit Direkt
Oferta vlen edhe për Eko investimet tjera në përgjithësi
 
Gjeni disa shembuj këtu për orientimin tuaj; shuma dhe periudha e kthimit të kredisë përshtatet me nevojat dhe potencialin financiar të klientit. 
Shënim: norma e interesit është e ndryshueshme varësisht nga qëllimi, shuma dhe periudha e kthimit të kredisë.

Image