Preteni emërohet anëtar i Bordit të Termokosit (Dokument)

Preteni emërohet anëtar i Bordit të Termokosit (Dokument)

Ekonomia korrik 09, 2018 - 14:06
Lexoni më shumë detaje

Ish-drejtori i Agjencisë Kosovare Kundër Korrupsionit, Hasan Preteni është emëruar anëtarë i Bordit në ngrohtoren e qytetit, Termokos nga Komuna e Prishtinës, e cila udhëhiqet nga Shpend Ahmeti.

Në Bord të Termokosit, Preteni është emëruar si i dërguar nga Alternativa e Mimoza Kusari- Lilës që qeverisin në Prishtinë me PSD-në, e Shpend Ahemtit, shkruan Telegrafi.

Në Bordin e Termokosit është emëruar edhe Driton Hyseni, i Vetëvendosjes i cili para pak muajve ka aderuar në partinë e Albin Kurtit.

Po ashtu anëtarë të bordit të drejtorëve janë emëruar edhe Andan Preniqi dhe Fatmir Sopi. 

Image