Në Kamenicë energjia do të prodhohet me erë

Në Kamenicë energjia do të prodhohet me erë

Ekonomia qershor 22, 2018 - 15:42
Lexoni lajmet më të fundit nga vendi dhe bota

Kryeministri Ramush Haradinaj ka marrë pjesë sot në inaugurimin e një pike të prodhimit të energjisë me erë.

Kjo pikë do të ndërtohet në Kikë të Kamenicës nga kompania investuese “Air Energy”. 

“Si vend me potencial të volitshëm për prodhimin e energjisë së ripërtërishme nga era, Kosova po u përgjigjet kërkesave të zhvillimit të qëndrueshëm duke mbrojtur mjedisin”, ka shkruar Haradinaj në profilin e tij në Facebook.

Image