Duda 'bankë’

Duda 'bankë’

Ekonomia qershor 12, 2018 - 19:24
Lexoni lajmet më të fundit nga vendi dhe bota

Duda Balje, deputete e Kuvendit të Kosovës hyn në listën e zyrtareve të lartë të shtetit të cilët kanë arritur të kursejnë parat nëpër llogarit e tyre private në bankat komerciale që operojnë në vendin tonë, raporton "Zëri.info".

LEXO EDHE: Agron Mustafa bleu banesë 250.000 euro dhe ka mijëra euro depozita në banka amerikane (Dokument)

Duda Balje në formularët e deklarimit të pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsionit (AKK) ka vetë deklaruar se ka në pronësi shtëpi 150 mijë euro, banesë 80 mijë euro, dy lokale 280 mijë euro, si dhe 180 mijë euro para të gatshme në bank, raporton "Zëri.info".

Po ashtu ajo ka deklaruar se ka në pronësi edhe dy vetura në vlere prej 40 mijë euro, raporton zëri.info /Zëri

Image 
Image 
Image