Miratohet raporti për KOSTT-in

Miratohet raporti për KOSTT-in

Ekonomia prill 17, 2018 - 14:32
Mësojeni se sa deputetë e votuan këtë raport

Kuvendi i Kosovës ka arritur të siguroj votat e nevojshme që të bëjë shqyrtimin e Raportit të Operatorit të Sistemit të Transimisionit dhe Tregut (KOSTT) raporton “Zeri.info”.

Nga 74 deputetë, 47 votuan për këtë raport, kundër 24 dhe 3 deputetë abstenuan. /ZERI