Ministrja Reshitaj nesër viziton Maqedoninë

Ministrja Reshitaj nesër viziton Maqedoninë

Ekonomia prill 16, 2018 - 17:09
Lajme

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj, nesër më ë17.04.2018ë do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Republikën e Maqedonisë.

Ministrja në Shkup do të takohet me ministrin e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor të Republikës së Maqedonisë Sadulla Duraku, kryetarin e Kuvendit të Maqedonisë Talat Xhaferin dhe zëvendëskryeministrin e Qeverisë së Maqedonisë Azbi Lika.

Agjenda e vizitës zyrtare është si vijon: ë10:00 - Arritja/Takimi me Ministrin Sadullah Duraku (Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor)ë 12:00 - Takimi me zëvendësKryeministrin Azbi Lika (Kryeministria) 14:00 - Takimi me Kryetarin e Kuvendit (Kuvendi i Republikës së Maqedonisë)