Qeveria i thotë po edhe Projektligjit për trajtimin e ndërtimeve pa leje

Qeveria i thotë po edhe Projektligjit për trajtimin e ndërtimeve pa leje

Ekonomia nëntor 10, 2017 - 14:07

Projektligji për trajtimin e ndërtimeve pa leje ka marrë miratimin e kabinetit qeveritar në mbledhjen e sotme.

Projektligji në fjalë trajton në aspektin gjithëpërfshirës të ndërtimeve pa leje, procedurat e thjeshtëzuara për legalizim, ofrim të thjesht të shërbimeve për legalizim (One stop shop) dhe identifikimin e ndërtimeve pa leje, transmeton Klan Kosova.