Stavileci: Qeveria do të jetë aksionare e 80 për qind e aksioneve të Trepçës

Stavileci: Qeveria do të jetë aksionare e 80 për qind e aksioneve të Trepçës

Ekonomia tetor 05, 2016 - 11:43

Qeveria e Kosovës  do ta dërgoj për në Kuvend projektligjin për Trepçën.  E lidhje më këtë, ministri Blerand Stavileci, tha se ky projektligj ka për qëllim krijimin e infrastrukturës për revitalizimin dhe investimet n Trepçë.

Sipas tij qeveria do ë jetë aksionare e 80 për qind të aksioneve ndërsa punëtorët 20 për qind.

Stavileci tha se 6 muaj pas hyrjes në fuqi të ligjit, qeveria dhe bordi do t’ia propozojnë Kuvendit strategjinë për këtë ndërmarrje. /ZERI/