Infektuar: 3356
Shëruar: 1874
Vdekur: 66
Foto e rrallë, Hillary dhe Bill Clinton si studentë

Foto e rrallë, Hillary dhe Bill Clinton si studentë

Dosier November 02, 2019 - 11:57
Detajet

Hillary Clinton dhe Bill Clinton është çifti i njohur nga e gjithë bota.

Javë më parë ata festuan përvjetorin e tyre të martesës, e fjalët romantike kushtuar njëri-tjetrit nuk munguan!

Hillary ka shkruar “44 vjet më pas dhe ai është në formë ende”, ndërsa bashkëshorti i saj Bill Clinton, i cili edhe është një mik i madh i shqiptarëve ka shkruar “Dhe pas 44 vjetëve, unë të shikoj me lumturi ashtu sikur të shikoja atëherë”.

Ata ishin së bashku edhe në Shkollën e Drejtësisë “Yale” më 1972, ku e kishin bërë edhe këto foto të këndshme.

Image