Infektuar: 10247
Shëruar: 5944
Vdekur: 327
Foto e Adem Jasharit gjatë vitit 1990 në Vushtrri

Foto e Adem Jasharit gjatë vitit 1990 në Vushtrri

Dosier September 18, 2019 - 19:21
Lexon detajet

Rrallëherë opinion ka hasur në fotografi të Kryekomandantit të UÇK-së Adem Jashari. Disa nga fotot e tij që qarkullojnë në rrjetet sociale janë ato kryesisht të luftës.

Një foto ndryshe prej të tjerave, dhe e cila deri më tani nuk është parë në publik është kjo foto, ku shihet Adem Jashari në Galicë të Vushtrrisë në vitin 1990.

Ndryshe Komandani  Legjendar i UÇK-së  është i njohur si njëri nga arkitektët kryesor të pavarsisë së Kosovës.

Kjo foto është bërë publike nga Esat Shala.

Image