Infektuar: 1052
Shëruar: 820
Vdekur: 30
Si festohej Bajrami në Kosovë gjatë vitit 1992

Si festohej Bajrami në Kosovë gjatë vitit 1992

Dosier June 04, 2019 - 16:13
Lexoni detajet

Sot besimtarët e fesë myslimane festojnë Fiter Bajrami.

Kjo festë përçon mesazhin e paqes, solidaritetit dhe begatisë në familje dhe mes njerëzve.

Mirëpo, si u festua Bajrami në vitet e 90-ta?

Në disa pamje të publikuara, mund të shihni se si është festuar Bajrami në vitin 1992, data 4 prill në Podujevë.

Siç shihet në këto pamje shumë qytetarë falin bajramin dhe urojnë njëri tjetrin.