Ajvazi kujton kohën e bombardimeve të NATO-s në rajonin e Drenicës

Ajvazi kujton kohën e bombardimeve të NATO-s në rajonin e Drenicës

Dosier maj 31, 2019 - 13:21
Lexoni detajet

Ish-eprori i lartë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës si dhe tani konsull i përgjithshëm në Gjermani. Ajvaz Berisha në një intervistë televizive ka kujtuar momentet e intervenimit të NATO-s gjatë kohës së luftës së Kosovës.

Berisha ka nisur rrëfimin e tij duke kujtuar secilin moment nga bombardimet e NATO-s në zonën operative në Drenicë.

Ndiqeni intervistën për më shumë.