Momenti kur NATO bombardon bazën serbe në Prishtinë

Momenti kur NATO bombardon bazën serbe në Prishtinë

Dosier prill 21, 2019 - 14:23
Lexoni më shumë detaje

Në prill të viti 1999 avionët e NATO-s kishin bombarduar bazën famëkeqe të ushtrisë serbe në Prishtinë, e njohur edhe me emrin  “Korpusi i Prishtinës”.

Në video shihen ushtarët serbë të cilët i kishte kapur paniku pas bombardimit të bazës nga NATO.

E gjithë rruga ishte mbushur me tym dhe nga baza dilnin shtëllunga tymi.

Për më shumë shikojeni videon: