Publikohen pamjet e plagosjes së Milaim Zekës në luftë (VIDEO)

Publikohen pamjet e plagosjes së Milaim Zekës në luftë (VIDEO)

Dosier prill 07, 2019 - 17:29
VIDEO

Në një video të publikuar në Facebook nga Beteja e Koshares shihet momenti i plagosjes së deputetit Milaim Zeka.

Beteja e Koshares u zhvillua më 9 prill të vitit 1999 në kuadër të operacionit “Shigjeta”, dhe është njëra ndër më të përgjakshmet e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës .