Foto e rrallë Ramush Haradinaj, në mes të dy mjekeve të UÇK-së! [Foto]

Foto e rrallë Ramush Haradinaj, në mes të dy mjekeve të UÇK-së! [Foto]

Dosier mars 09, 2019 - 19:43
Mëso detajet!

Kryeministri i Republikës së Kosovës, z. Ramush Haradinaj është i vlerësuar si njeriu i cili dha një kontribut të madh në kohën e luftës.

Në një foto të siguruar nga redaksia e Botapress-it shihet, Ramush Haradinaj në mesë të dy vajzave që kontribuan në çlirimin e atdheut.

Fjala është për mjeket në UÇK Time Kadriaj e cila sot është deputete e Kuvendit të Kosovës dhe Ilirana Hasaj mjeke në UÇK dhe sot me të njejtin profesion në Kosovë.

Image