Video e papublikuar më parë e Adem Jasharit

Video e papublikuar më parë e Adem Jasharit

Dosier mars 05, 2019 - 20:00
Lexo detajet!

Një video e pa publikuar deri tani e komandantit legjendar të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Adem Jashari po bënë gjiro në rrjetet sociale.

Adem Jashari shihet i veshur me uniformë ushtarake duke mbajtur në krah një armë automatike teksa lëvizte në tokën e Prekazit.

Video është publikuar pikërisht në 21 vjetorin e rënies heroike të Adem Jasharit dhe familjes së gjerë të tij.

Për të kujtuar familjen Jasharaj çdo vit organizohet Epopeja e UÇK-së me 5,6 dhe 7 mars.