Dokumentar: Pamje të rralla të Adem Jasharit dhe familjes së tij para rënies!

Dokumentar: Pamje të rralla të Adem Jasharit dhe familjes së tij para rënies!

Dosier shkurt 05, 2019 - 17:36
Lexo detajet!

Është publikuar një video dokumentar në të cilin shihen pamje nga brenda shtëpisë së komandantit legjendar Adem Jashari./ZËRI

Pamjet luten t'i shikojnë vetëm personat mbi 18 vjeç.