Publikohet video e rrallë e presidentit Thaçi

Publikohet video e rrallë e presidentit Thaçi

Dosier dhjetor 19, 2018 - 10:48
Lexo detajet!

Presidentin Hashim Thaçi deri me tani e kishim parë duke ngrenë pite vetëm në fotografi.

Por, gjatë natës së sotme është publikuar një video e Presidentit Thaçi ku ai shihet duke ngrenë pite. Kjo video besohet se ishte bërë gjatë nëntorit të vitit 1998, shkruan Ballkani.info.

Presidenti Thaçi shihet i veshur me uniformë të UÇK-së.

Kujtojmë që gjatë fjalim të mbrëmshëm në OKB, Thaçi evokoi kujtime nga koha e luftës 1998 ku tha se pikërisht para 20 viteve ai ishte duke e luftuar “regjimin e Miloseviçit në Kosovë” dhe se ishte krenar për të kaluarën e tij.