Foto të rralla nga Kosova e vitit 1917

Foto të rralla nga Kosova e vitit 1917

Dosier nëntor 09, 2018 - 19:15
Lexo detajet!

Fotografi i njohur anglez Joseph Richard Auber, kishte udhëtuar në Shqipëri dhe Kosovë, në vitin 1917, duke realizuar shumë fotografi nëpër qytete dhe fshatra.

FMimages.net sjell disa fotografi të autorit Auberit.

Image

Image

Image

Image