Njëri prej personazheve në këtë fotografi sot është deputet

Njëri prej personazheve në këtë fotografi sot është deputet

Dosier tetor 07, 2018 - 19:57
Lexo lajmet e fundit nga vendi!

Një fotografi të vitit 1996 sot ka vendosur ta ndajë me njekësit e tij në Facebook deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Naser Rugova.

Bashkë me deputetin në fjalë në fotografi shihen edhe dy djemt e ish-presidentit të Kosovës, Ibrahim Rugovës, Uka dhe Mendimi.

Kjo foto është bërë në korrik të vitit 1996 në lagjen Velania në Prishtinë.

Postimi i plotë i Rugovës:

Image