Fotografi të rralla të Hilmi Haradinajt
Foto: Laura Hasani

Fotografi të rralla të Hilmi Haradinajt

Dosier qershor 21, 2018 - 15:17
Fotografi të rralla!

Hilmi Haradinaj babai i kryeministrit, Ramush Haradinaj, pas një sëmundje të shkurtër ndërroi jetë në orët e hershme të mëngjesit të 17 qershorit tw këtij viti, “Zeri.info”.

Hilmi Haradinaj, u varros më 18 qershor me nderime të larta shtetërore e ushtarake në Kompleksin Memorial “Dëshmorët e Kombit” në Gllogjan, aty ku janë të varrosur edhe bijtë e tij dhe dëshmorët e tjerë.

Hilmi Haradinaj, i ka dhënë Kosovës dy heronj, bijtë e tij, Shkëlzen e Luan Haradinaj.

Zëri po ashtu ju sjell disa fotografi të rralla të HIlmi Haradinajt të varrimit të djalit të tij Enverit, i cili u vra më 15 prill të vitit 2005, e që u varros më 17 prill.

Në atë kohë Ramush e Daut Haradinaj ishin në burg, por që autoritetet i liruan dhe ua mundësuan që të jenë në ceremoninë e varrimit të vëllait të tyre.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image