Motori i Adem Jasharit prezantohet në Muzeun e Kosovës

Motori i Adem Jasharit prezantohet në Muzeun e Kosovës

Dosier shkurt 24, 2018 - 21:50

Në praninë e shumë mysafirëve është hapur Ekspozita Bazë në Muzeun e Kosovës, ku për herë të parë janë prezantuar shumë eksponate, relikte dhe gjësende të rëndësishme të figurova të njohura.

Në këtë ekspozitë është prezantuar edhe motori i Adem Jasharit, ku të interesuarit mund ta shohin nga afër këtë mjet që ka qenë pronë e heroit legjendar Adem Jashari, nga periudha e kohës së UÇK-së.

Image