Prishtina e vjetër

Prishtina e vjetër

Dosier janar 28, 2018 - 13:41

Ju ftojme t'i shihni disa pamje nga Prishtina ndër vite, kur nuk ka pasur shumë vetura, lokale, institucione dhe gjëra tjera që tanimë I ka, transmeton "Zeri.info"

Image
Image

Sic shihet edhe ne foto kryeqyteti dukej krejtesisht ndryshe, e ndryshe duket edhe insfrastruktura e rrugëve dhe e ndërtimit të shtëpive.

Prishtina është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Kosovës.

Image
Image
Image
Image
Image
Image