Momenti kur Rugova njoftoi kosovarët se vuan nga kanceri

Momenti kur Rugova njoftoi kosovarët se vuan nga kanceri

Dosier janar 21, 2018 - 14:04

Ishte larguar për pak kohë nga aktivitetet e përditëshme si president i Kosovës. Nuk kishte paraqitje publike dhe nuk shfaqej në ekran.

Ibrahim Rugova po u mungonte shqiptarëve të Kosovës, por askush nuk e dinte arsyejen. Spekulimet nisin të qarkullojnë për sëmundjen e ish presidentit të Kosovës por asgjë nuk thuhej me saktësi të plotë, shkruan Magazina.al

Ishte vet presidenti ai që thirri një konferencë për shtyp dhe njoftoi se vuan nga kanceri në mushkri.

Në këtë video shihet momenti tejet prekës kur Rugova jep lajmin për sëmundjen që për shunë kë ishte goditje e madhe. 

Ishte larguar për pak kohë nga aktivitetet e përditëshme si president i Kosovës. Nuk kishte paraqitje publike dhe nuk shfaqej në ekran. Ibrahim Rugova po u mungonte shqiptarëve të Kosovës, por askush nuk e dinte arsyejen.

Spekulimet nisin të qarkullojnë për sëmundjen e ish presidentit të Kosovës por asgjë nuk thuhej me saktësi të plotë, shkruan Magazina.al Ishte vet presidenti ai që thirri një konferencë për shtyp dhe njoftoi se vuan nga kanceri në mushkri. Në këtë video shihet momenti tejet prekës kur Rugova jep lajmin për sëmundjen që për shunë kë ishte goditje e madhe.